Yritys ja Nirko -tiimi

Carelian Nirko Oy on vuonna 2008 Joensuussa perustettu metalliteollisuuden työkalujen myynnin erikoisliike. Yhtiön perustamisajatus on palvella omistautuneesti konepaja -teollisuutta sekä metallialan harrastajia. Luotettavuus, vakaat ja nopeat toimituskanavat sekä joustava palvelu ovat olleet alusta asti liiketoimintamme peruspilareita. Hyvä, vastuullinen ja asiantunteva henkilöstömme on suuri etu alan jatkuvasti kovenevassa kilpailussa.

Petri Laasonen
Toimitusjohtaja, CEO
Tekninen myynti /Sales:
Petri eli tuttavallisesti Pete, on yrityksen toimitusjohtaja ja vastaa päivittäisen myyntityön lisäksi myös erilaisista projekti -myynneistä. Petelle tuttuja ovat esimerkiksi asiakkaiden uusien koneiden kalustukset, Diatool -suurtehokalvaimiin  sekä Eltool -nestepainetoimisiin kulmapäihin liittyvät asiakasprojektit. Tämä pitkän linjan tekijä on toiminut metalliteollisuuden parissa jo 1980-luvun loppupuolelta lähtien. Asiakkaat ovat oppineet tuntemaan Petelle ominaisen reiluuden. 
Iiro Kärkkäinen
Hallinto, ostot, sopimukset/ Purchases, contracts
Tekninen myynti /Sales:
Iirolla on lähes 20 vuoden kokemus teknisen myynnin alalta. Hänen tunnettuja vahvuuksiaan ovat täsmällisyys, palveluhalukkuus sekä monipuolinen tietotaito. Perloksen perintönä Itä-Suomeen noussut vahva muottiteollisuus on yksi Iiron osaamisalueista. Myynnin ja asiantuntijatyön lisäksi Iiro toimii yrityksen johtotehtävissä. 
Tommi Tanskanen
Tekninen myynti /Sales:

Tommi on osaava ammattilainen, jolla on jo yli parin vuosikymmenen mittainen kokemus teknisen myynnin alalta. Hänet tunnetaan erityisesti rentona ja helposti lähestyttävänä asiakaspalvelijana, joka huolehtii asiat täsmällisesti maaliin asti. Myynnin lisäksi Tommi hoitaa sisäänostoja sekä vastaa liiketilojemme ja varaston toimivuudesta.
Janne Laasonen
Tekninen myynti /Sales:Janne edustaa yrityksen nuorempaa sukupolvea. Ihan vihreä hän ei kuitenkaan ole vaikutettuaan teknisellä alalla jo vuosikymmenen. Myynnin lisäksi Janne vastaa hyllytyspalveluasiakkuuksista sekä niihin liittyvästä logistiikasta. Nirkon palveluksessa Janne on ollut vuodesta 2017 lähtien. Asiakaspalvelijana Jannessa korostuu palvelualttius ja huolellisuus, maustettuna sopivan leppoisalla luonteella.
Erkki Mettovaara
Tekninen myynti /Sales:
Pohjois- ja Länsi-Suomi


Erkki on mittavan työuransa aikana ehtinyt nähdä kaikenlaista. Tällä  jo reilun kuudenkymmenen vuoden ikään ehtineellä ammattilaisella on valtava kokemus maahantuonnista, konepajojen työvälineistä ja mittalaitteista. Erkki toimii kotoaan Limingasta käsin ja palvelee näin Pohjois- ja Länsi-Suomen asiakkaita. Erkistä voisi vielä mainita, että hänellä eivät tarinat lopu koskaan kesken.
Niina Leinonen
Toimistosihteeri/Office Secretary
Osto- ja myyntireskontra/ Purchase&sales invoices
niina.leinonen(@)nirko.fi
Niina on Carelian Nirkon luotettu toimistosihteeri, joka hoitaa yleisen papereiden pyörittelyn sekä osto- ja myyntireskontran. Vakituisena hän on ehtinyt olla talossa muutaman vuoden ajan ja on tärkeä osa tiimiä. Niinalla on toimistotöissä tarpeellinen tarkka luonne ja omistautunut asenne. Hän viihtyy hyvinkin miesvaltaisella metallialalla ja jaksaa kuunnella päivät pitkät Nirkolaisten huonoa huumoria.