Carelian Nirko tarjoaa kattavan valikoiman tuoteryhmiä sisältäen useita satoja maailman johtavia tuotemerkkejä, valmistajia ja tukkureita.

LASTUAVAT TYÖKALUT

Toimimme yrityksesi dynaamisena kumppanina ja tarjoamme laajan valikoiman lastuavien työkalujen huippumerkkejä. Asiantuntijamme pystyvät tarjoamaan tarpeisiisi sopivat ratkaisut laajoilta markkinoilta.
Walter - Sandvik Coromant - Dormer Pramet -
Iscar - SECO - Mitsubishi - Diatool- Ceratizit - Paul Duemmel - Rev Tools
Kennametal - Smicut - Sumitomo - Union Tool - Taegutec - ToolFactory
Kyocera - Pokolm - NS tools - Teknik - YG -Garant -Emuge

TYÖKALUJEN KIINNITTIMET

Kauttamme löydät aina riittävän pitkän tai lyhyen työkalunkiinnittimen työstökeskukselle tai sorvillesi. Olemme kokonaisedullinen toimittamaan jopa yksittäiset tarpeesi.
Kemmler tools - Gurkan - MehiTools - Eltool - Dàndrea - ETP -Reamtec - Gerardi -Diesella - Vertex - Caporali - M.T Marchetti - Schunk - Eritooling - Ok vise

MITTAVÄLINEET

Olemme oiva kumppani valitsemaan käsimittavälineitä niin koneistajan työpisteelle kuin vaativaan tarkistusmittaukseen. Meiltä kannatttaa tiedustella harvinaisemmatkin tulkit ja tulkkikoot.
Mitutoyo - Vogel - Diesella - Holex - M.I.B - HeliosPreisser - Insize

HIOMATARVIKKEET

Tarjoamillamme laatumerkeillä viimeistelet linjastosi hiontatarpeet. Valikoimamme on varastossamme kilpailukykyisen laaja, vaikka päätuotteemme ovatkin lastuavat työkalut.
Norton - Ekamant - VSM - Pferd - Lukas - Flexovit

HITSAUS

Varastoimme ja toimitamme hitsauksen perustarvikkeita. Kysy apuamme myös silloin, kun tuotetarpeesi on harvinaisempi. Kauttamme voi löytyä ratkaisu tai sopiva kontakti.
Esab - Parweld - Impomet -tuotteet

KEMIKAALIT

Varastostamme löytyy kattava valikoima metallin työstöön, puhdistukseen ja varastointiin tarvittavia kemikaaleja.
Fuchs - Pentisol - Rocol - WD40 - Sinol - Weicon -tuotteet

PAINEILMA JA SÄHKÖTYÖKALUT

Valikoimaamme kuuluvat sekä paineilma- että sähkötyökalut. Jos koneeltasi puuttuvat esimerkiksi jäähdytysnesteletkut, löydät niitä heti varastostamme.
Panasocin power tools - Metabo - Shinano - Chicago Pneumatics tools - JWL - Jeton /Lockline

SUOJAIMET

Toimitamme ja varastoimme henkilösuojaimet käsien silmien- ja kuulonsuojaukseen . Saat myös laadukkaat viiltosuojakäsineet meiltä.
Speedglas - Peltor -3M - Wonder Grip -CAT