Metalliteollisuuden hyllytys-, huolto- ja asiantuntijapalvelut

Olemme erikoistunut työkalutukkukauppa. Tarjoamme laajan ja laadukkaan tuotevalikoimamme lisäksi kattavat asiantuntija- ja huoltopalvelut. Toimimme aina asiakaslähtöisesti. 
nirkomatic

NIRKOmatic-varastointipalvelu

Oikeiden työkalujen saatavuus juuri oikeaan aikaan on toimivan ja taloudellisesti kannattavan koneistuksen tärkeimpiä tekijöitä. Tuotantovarmuus ja toimitusten katkeamattomuus ympäri vuoden ovat palvelumme perusta. Ammattitaitoisen ja asiantuntevan hyllytyspalvelumme avulla tämä toteutuu mahdollisimman kevyillä varastointikustannuksilla. Tarjoamme tuotantosi kannalta tärkeät työkalut omasta varastostamme.

Hyllytyspalveluasiakkaillamme on käytössä oma varastointi- ja kotiinkutsupalveluohjelmamme NIRKOmatic.

Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous:
Ota yhteyttä

Asiantuntijapalvelut

Emme pelkästään toimita, vaan asiantuntijamme vastaavat kysymyksiin ongelmatilanteissa ja tarvittaessa etsivät puolestasi tietoja, jos sitä tarvitaan lisää. 

Yrityksessämme on valtavasti kokemusta erilaisten materiaalien, kappaleiden koneistamiseen liittyvistä työstömenetelmistä ja työkaluista. Ideoita miten vanhoilla tai uusilla työstökoneilla voisi myös työskennellä. Tietoa työkaluista, joista et ole ehkä vielä kuullutkaan. Kontakteja ja yhteistyökumppaneita ympäri maailman, joiden hyöty voi olla arvaamattoman arvokasta
Ota yhteyttä

Työkalujen huolto- ja kierrätyspalvelu

Haluamme tarjota ja myydä laadukkaita työkaluja, joiden elinkaari on tarvittaessa mahdollisimman pitkä. Siksi palveluihimme kuuluu myös työkalujen edullinen kunnostus.
Kun työkalua ei enää kannata huoltaa ja se tulee elinkaarensa päähän, voimme tarvittaessa auttaa kierrätämään sen puolestanne.
Ota yhteyttä